Ако е чесен и храбар, како што се претставува, Груевски ќе поднесе оставка!

by Фокус 18:30
18:30

Помирувањето на Македонците има смисла ако е во корист и на Македонците и на Албанците во земјата, и затоа во нашиот случај помирувањето единствено е можно доколку победат демократските сили во земјата и биде совладано и отфрлено автократското примитивно владеење, кое се потпира на најниските страсти на луѓето.

Кога  во политиката некој ќе заталка, ако е чесен човек и има нормална доза на храброст, поднесува оставка.

- Advertisements -

Нечесните и кукавиците, наместо да постапат така, измислуваат „пучеви“.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”