Денес над Македонија се раѓа ново сонце на оставките

by Фокус 18:40
18:40

Сега дури не излезе некој што разбира шах да му укаже на Груевски дека задоцнетата рокада не спасува ни крал ни кралица и дека многу малку дава шанси дури и за пат позиција, граѓаните ќе протестираат легитимно, сѐ до неговата оставка и една поинаква влада.

Затоа што веќе има поинаква Македонија.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”