Абракадабра

by Fokus 15:23
15:23

Изразот „абракадабра“ во Мафијадонија, во неговото современо значење, почнаа да го практикуваат обвинетите припадници на злосторничкото здружение, кои себеси се нарекуваат со мафијашки жаргон „чесни луѓе“, сакајќи да ги оправдаат своите баханалии во изминатите единаесет години

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”