Бесплатни совети до Заев

by Fokus 10:58
10:58

И другиот Зоран, ама Ѓинѓиќ, за да го урниса режимот на Милошевиќ, беше принуден да ги придобие и некои од столбовите на режимот. Да преговара и со Црвените беретки, да се ујдисува со истите олигарси…

И потоа, им се чувствуваше должник, наместо да ги сосече во корен. Имам впечаток дека Заев сега ги има истите „емоции“. Господине Заев, колкумина од борците против груевизмот не побараа ништо за возврат!?

- Advertisements -

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”