А, зошто да не може?!

by fokus 14:33
14:33

Во Македонија денес имаме едно широко поле на (полу)отворен судир меѓу рационалното, практичното, корисното со „системот“, „навиките“ и „процедурите“.

Судир во кој жртва се токму граѓаните, кои всушност се работодавци на „системот“, што треба да им обезбеди доследно, прецизно и одговорно спроведување на развојните политики

- Advertisements -

Пишува
Јован ДЕСПОТОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК