Луѓето умираат, Владата медитира

by fokus 14:23
14:23

Државата, наместо да ги затвори овие училници и целосно да ја прекине наставата додека не се стабилизира ситуацијата, таа ја ангажира војската.

Зошто конечно не издаде наредба за целосно затворање на сите училишни циклуси?!?

- Advertisements -

Пишува
Арбен ТАРАВАРИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК