А пари нема, па нема

by fokus 13:30
13:30

Наближува денот кога и од правен, но и од политички и од финансиски аспект нема да можат да се исплаќаат парите за плати на вработените во државната администрација.

Тие беа социјалната основа од каде што Груевски во најголем дел ја црпеше силата на своето политичко владеење.

- Advertisements -

Затоа, најнакрај оние што му даваа живот на неговото политичко владение, истите тие ќе бидат носители на неговата политичка смрт.

Никола Груевски е политички умрен човек, во прашање е само денот на неговото погребение

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”