Зошто СЈО не ја пречекува Фамилијата со локум?

by fokus 14:10
14:10

Тие никако не можат да разберат дека им доаѓа времето за плаќање на фактурата. Дека сето досега беше само загревање, дека вистинските постапки допрва ќе следат, а тоа за ниту еден обвинет не е пријатно, особено не за припадниците на париската буржоазија, која десет години живееше како во бајка

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”