ЖИВОТОТ ќе го победи СТРАВОТ

by fokus 12:24
12:24

Сосема логично за ерава на психопатите ја восприемав реакцијата на груевци дека е криминал што невладините прават напор да ги окуражат административците да пријават уцени.

Овие чеда на груевизмот се класични Орвеловски егземплари за кои е нормално да пропагираат дека „слободата е ропство“.

- Advertisements -

Дури ни мудросеријата на пастирот дека Гоце Делчев да бил жив на Заев ќе му го прател Ќосето да го среди, не ми беше „сапрајс“.

А кого ли ќе испратеше Гоце да се справи со Никола Младенов!? За пастирот имам индиции, ама за Гоце сум во дилема!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”