Затоа, став, драги медиуми!

by fokus 14:28
14:28

Се прашувам зошто му се дозволува и му се надоѕидува моќта на Груевски за да може и натаму да се наметнува и да се мотка по екраните со разноразни наместени саморекламерски „контроли и активности“ ‒ море, по институции, по автопати, расадници, фарми, болници…

Не гледам никаква оправданост зошто би се пренесувале сите можни „искачања у живот“ или  „твитнувања“ на човекот кој е осомничен за тежок криминал и човекот кој со својата подмолна режија за малку ќе ја втурнеше Македонија во крвава граѓанска војна.

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”