Зар поради еден Грујо и еден Заев ќе се замразиме!?

by fokus 13:30
13:30

Ме прави тажен секогаш кога ќе видам од искрени и добронамерни опозиционери како ги осудуваат сите поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ како луди, глупи, слепци, купени, заплашени, излажани, ретардирани, сељаци.

Исто колку што ме растажува идентичната „ан блок“ осуда на сите противници на владеењето на ВМРО- ДПМНЕ од страна на напалените вмровци со горе-долу истите епитети.

- Advertisements -

Ако едната страна е во право, тогаш речиси половина од македонскиот народ е џган. Ако другата страна е во право, тогаш, пак, другата половина е џган.

Ако и двете страни се во право, тогаш речиси целиот македонски народ е џган. Но, што ако и едните и другите грешат?

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”