Заев може да го погоди Груевски, само ако нишани во Ахмети!

by Фокус 18:45
18:45

Лидерот на СДСМ неколкупати повтори дека доказите што ги има се „сензитивни за меѓуетничките односи“ и дека ќе го нарушат „угледот на Македонија“.

Но, прашањето е дали ќе го натераат Ахмети да ја прекине коруптивната братска дружба со Груевски?

- Advertisements -

Зашто, работата е во тоа, кога Ахмети ќе ги види доказите од бомбата на Заев, а не Груевски, да му се збурбати, да му се одмили!

И ич не мора да се засрами, туку да се уплаши оти ако остане само уште еден ден заедно во власта со ДПМНЕ, тоа ќе му биде „лебедова песна“

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”