За што се боревме?

by fokus 14:10
14:10

Навистина, за што се боревме?  Белки не за ноторен историски фалсификат, анахронизам, со кој временскиот континуум од три децении ќе го прикажуваме како историја на лабораториската творба Северна Македонија?

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК