Власта го штити криминалот на Живко Митревски

by fokus 14:53
14:53

Расколот во Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) сѐ повеќе се зголемува. Актуелниот претседател Живко Митревски не отстапува од лидерската фотелја, а лидери на четири гранкови синдикати обвинуваат дека е нелегален лидер кој веднаш треба да биде сменет.

Во борбата за лидерската фотелја, буквално летна и по некоја тупаница, а се шират и сериозни обвинувања за криминал.

- Advertisements -

А, работниците, ќе почекаат да се запролети, можеби тогаш на ред ќе дојдат нивните барања и проблеми!

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”