Владата да не го турка под тепих падот на економијата

by fokus 13:47
13:47

Не може да се каже дека неуспехот на економијата во второто тримесечие од оваа година се должи на работата на новата влада, но неопходно е владата на Заев да не го премолчува тој факт, туку сериозно да се зафати во деновите пред неа да обезбеди заживување на порастот на економијата и, ако е можно, до крајот на годината да се надомести искажаната слабост во второто тримесечие

Пишува
Стојан АНДОВ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”