Вистинската борба ќе се води помеѓу паразитите и работниците!

by Фокус 13:04
13:04

Кај нас не постои никаков судир на трудот со капиталот, затоа што и трудот и капиталот, и вработените и газдите на приватните фирми се на иста страна.

Оти се ограбувани истоветно од страна на алчната бирократија. Реалноста е дека на дело е борбата меѓу паразитите и работниците.

- Advertisements -

На чело на паразитите цврсто стои партијата која моментално владее со Македонија.

Кој ќе застане на чело на работниците?

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”