Висококотирани сдсмовци го вртат ДПМНЕ околу малото прсте!

by fokus 15:04
15:04

Отсекогаш сум ги презирала ваквите плачковци како Илија Димовски и Антонио Милошоски: амбициозни трупчиња, блазирани подлизурковци, подзамижани фаци со укочено лице и цимолкаво оправдување, кои единствено знаат да набедат секогаш некого друг за сопствениот неуспех ‒ „Учителката е крива!“

Пишува
Ана ПАНОВСКА

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”