Ветувањата на Груевски сега се бесплатни, ама народот еден ден скапо ќе ги плати!

by Фокус 11:21
11:21

Само во текот на декември, премиерот најави дузина предизборни честења: бесплатен превоз за студентите, бесплатни екскурзии за најдобрите студенти во Париз, Барселона, Венеција, бесплатен превоз за учениците во железницата и на жичарницата на Водно, бесплатни билети за во кино и театар, покачување на капитациониот бод за матичните лекари и стоматолозите, а ја одобри и употребата на марихуаната за медицински цели…

До изборите има уште четири месеци, којзнае уште што ќе се изнаслушаме?

- Advertisements -

Пишува
Ирена МУЛАЧКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”