Узур – патор

by fokus 13:12
13:12

И како што обично бидува со сите оние кои си играат со оган како Груевски, така и големиот македонски син, кој ќе остане запаметен како голем според големината на криминалот и злоупотребите, сѐ повеќе бидува зафатен од пожарот што самиот си го распалува.

Очајот е сериозна работа, а тој настанува кога ќе видиш дека не ти веруваат ни твоите најблиски и кога ќе почнеш постојано да се обѕрнуваш зад себе, плашејќи се од некој зафрчен камен. А тој секогаш доаѓа од блиску

- Advertisements -

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”