Црвенковски се декларираше за Државник, Младенов за Приватник

by Фокус 19:00
19:00

Игор Стевковски – Стевац веќе 11 години по ред го црта стрипот во неделникот „Фокус“. Од 2003 година, низ неговите уметнички раце поминале ликови на многу политичари од власта, но и од опозицијата, бизнисмени, лекари, професори, луѓе кои во моментот биле во фокусот на интересот на јавноста или со своите постапки заслужиле да се најдат на сатиричните страници на весникот

Разговараше
Ирена МУЛАЧКА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”