Црвениот телефон на фамилија

by Фокус 17:10
17:10

Бомбата за Љубе Бошкоски и „Кампања“ би ја сместила во психолошки трилер. Случајот „Космос“, пак, за кој муабети Никола со Миле (наводно, нели) е оригинал акциски филм.

Е размената на мислења меѓу Горде и Ставре (наводно, уште еднаш) би ги сместила во историска драма.

- Advertisements -

Ѓорге Иванов уште не дошол на ред, па сум во дилема: дали ќе биде од оние немите филмови со Чарли Чаплин или само комедија со звучни ефекти!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”