Трите столбови врз кои почива неадекватното справување со економската криза

by fokus

Справувањето со енергетската криза, својата неуспешност ја должи на низа објективни фактори, меѓу кои и фактот дека една држава, која со децении е потчинета на интересите на Европа, не може во моменти на криза да одржи економија постабилна од оние на европските држави

Пишува
Јован КРАЈЕВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК