Трет АСНОМ наместо Четврти Илинден

by fokus 12:59
12:59

Ваква контрола на умот не постигнал дури ни водачот на верската секта „Храмот на народот“, Џим Џонс, како што успеа крими-пастирот што се затскрива зад народот.

Верувам дека и „храмот“ на Груевски има 909 „овчички“ што се спремни да загинат за Водачот, ама тоа не е битка за Четврти Илинден. Тоа е поганење на Илинден.

- Advertisements -

Затоа, време е за Третото заседание на АСНОМ! Изборот на претседател на Собранието, како и нов премиер, е клучниот психолошки момент за пропаст на груевизмот

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”