Тетка Вера

by fokus 00:49
00:49

Не е спорно дека судиите во Македонија земаат ниски плати. Спорно е што администрацијата зема екстра ниски плати, а неа никој не ја спомнува поради недостиг од реална моќ и влијание.

Точно е дека судии има доволно и нивниот број е значителен, но ние што ги работиме сродните професии, знаеме дека има хроничен недостиг од помошен кадар

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК