„Сваровски“ судиите може и мора кривично да одговараат!

by fokus 14:28
14:28

Неодамна Прибе го објави и вториот извештај, во кој забелешките се речиси идентични со првиот, но за разлика од тогаш, сега критиките не се спакувани во целофан, туку се посочени директно и недвосмислено.

Судиите кои им биле измеќари на функционерите од извршната власт, заедно со нив, да завршат зад решетки, и тоа веднаш.

- Advertisements -

Исто така, се бараат и итни реформи во УБК, каде што работите од скандалот со масовното прислушување, речиси и да не се поместени од точка

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”