Св. Никола ја чека бомбата

by Фокус 18:15
18:15

Тие што одблизу го познаваат премиерот, велат дека се лажат сите аналитичари што мислат оти тој само манипулира со тоталитарната матрица на прогласување предавници, шпиони, заговорници, за да се задржи на власт.

Тој не лаже, велат, туку навистина мисли оти неговите политички противници се компромитирани, дека се предавници на државата, петта колона и дека работат за грчките и за другите странски интереси против Македонија.

- Advertisements -

Во неговиот ум, тој е Македонија и тој ја брани.

Затоа е многу опасен!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”