Судиите од „тефтерчето на Горде“ треба да бидат разрешени

by Фокус 10:45
10:45

Јасна, концизна, храбра, борбена, тоа ми се првите квалификации за Сузана Јошевска-Анастасовска.

Адвокат е, но членува и во Македонското здружение на млади правници, Млади европски федералисти и во Центарот за информатичко општество и интелектуална сопственост.

- Advertisements -

Со Сузана разговаравме за сите парадокси и феномени откако стартуваше Специјалното обвинителство, за судството кое тоне, за преседаните на Советот на обвинители.

Разговараше
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”