Струен удар во Владата на Заев

by fokus 13:03
13:03

Причината за учеството на бизнисменот Анѓушев во реформската влада е со своето знаење, стручност, капацитет и менаџерски способности да и помогне на државата, да го покрене стопанството и да го забрза енергетскиот развој на Македонија, при што е очигледно дека изразил спремност на огромни жртви.

Тоа, пак, подразбира оти е спремен да жртвува и дел од сопствениот бизнис за успех во политиката. Спремен ли е?

- Advertisements -

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”