Стразбур е предалеку за долгата рака на ВМРО

by fokus

За среќа, „Тефтерчето на Гоца“ има само локален дострел. Стразбур е предалеку за долгата рака на ВМРО.

Европскиот суд за човекови права ги отфрли тужбите на режимските моќници (ментори на Мицкоски) и ги упати да ги искористат судските инстанци тука, во Македонија.

Ова е победа на правдата, а и победа на Шарената револуција

Пишува
Стефан БОГОЕВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК