Страв од паѓање

by fokus

Се менуваат влади, премиери, министри, судии и обвинители, но криминалот и корупцијата остануваат основното обележје на државата.

Промени нема да има сѐ додека барем неколкумина судии, обвинители, адвокати и видни политичари не бидат кривично-правно процесуирани.

Сега и веднаш!

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК