Среќна Нова 2017 – година на надеж и слобода!

by fokus 13:48
13:48

Изборните резултати недвосмислено покажаа дека политичката неизвесност и кризата во Македонија ќе продолжи, но дека, исто така, ќе продолжат и да се исцртуваат основните параметри на нејзината разрешница.

Борбата продолжува и никој не може да ја забави или да ја сврти во друг правец затоа што во борбата за иднината е смислата на нашиот живот.

- Advertisements -

Човек без иднина е мртов човек, а ние, граѓаните покажавме и докажавме дека го сакаме животот – нашиот живот – сега и овде во Република Македонија.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”