Со мудар план, не е сѐ изгубено!

by Фокус 18:30
18:30

Опозицијата, таква каква е, сега треба да најде начин како да ги санира состојбите и да воспостави континуитет со своите почетни успеси во рушењето на оваа власт.

Треба добро да се подготви, да изготви план со кој ќе ја врати надежта на граѓаните и ќе го оживее интересот на меѓународната заедница за Македонија.

- Advertisements -

За да се успее во тоа ќе треба некои влијателни луѓе да се ослободат од својата суета и надменост.

Се работи за големи и важни промени и не треба да се прокоцкаат шансите за нив.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”