СЈО ќе апси и ќе бара притвор и во наредните две години!

by Fokus 12:06
12:06

На Катица Јанева и на нејзиниот тим им заврши мандатот за поднесување обвиненија, но тоа не значи дека ќе запрат со работа. Сите предистражни и истражни постапки што им се отворени ќе продолжат да ги работат, а наскоро ќе отворат и нови.

Имаат уште најмалку две години да ги преслушаат преостанатите 55 проценти од „бомбите“, поради што многу веројатно е поранешните владини функционери на салдото да добијат уште по некое обвинение за криминал

- Advertisements -

 Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”