Сите луѓе на градоначалникот Франгов

by Фокус 19:30
19:30

Некогаш Никола Ќуркчиев од СДСМ го нарекувале градскиот паша. Силно позициониран на градоначалничката функција – палел и гасел, па граѓаните решиле да го симнат од тронот.

Но, не знаеле дека и по некое време во градската фотелја ќе им седне уште еден, според нашите соговорници, идентичен политичар, Иван Франгов.

- Advertisements -

Неможејќи да го зауздаат и да го предупредат дека претерува, но и да ги скротат неговите приврзаници, налутените граѓани од Гевгелија ни дадоа препорака каде да истражуваме!

Пишува
Љубиша АРСИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”