Силеџиите се заканија: Нема живи да излезете!

by fokus 12:02
12:02

Да не беше нашето обезбедување, но и да не се држевме сплотено,  демонстрантите ќе го убиеја Заев и некој од пратениците – Албанци.

Сѐ што имаше во просторијата ни фрлија врз глава. Дури, еден од нив од галеријата гаѓаше со јарболот од знамето како со копје.

- Advertisements -

Други правеа ласо од каблите за да нѐ уловат, па можеби и да нѐ обесат, се потсетува еден од пратениците, кој цело време додека се одвивале нападите беше веднаш до Заев

Пишува
Влатко СТОЈАНОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”