Шугава иднина!

by Фокус 18:00
18:00

Мангупските потези на Груевски за по дома, јасно се прочитани надвор. Последниве месеци зачестија и текстовите во европскиот печат за „малиот диктатор“, кој, нели, стартуваше како голем реформатор.

Очигледно, откако се справи со „домашните непријатели“ – кој со парична, кој со затворска казна, некој лустриран, дојде време на конечна пресметка на груевци со „надворешниот непријател“.

- Advertisements -

Ќе биде забавно во иднина! А Меркелка од Берлин не е Заев од Струмица!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”