Што може Америка да научи од „македонцките работи“?

by fokus 17:41
17:41

Прво да му помогне на Трамп да исчезне од јавната сцена како Груевски во „Будим град“ и да не се занимава веќе со него.

Потоа да ги фати за гуша сите радикални потпалувачи на насилството и оние директни бандити. Операцијата треба да се биде со бескомпромисна завршница.

- Advertisements -

Инаку, по едно 4 години и на Америка ќе ѝ се повтори насилното дело во уште пожестока форма како што ни се случи нам

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК