Што е полошо: власта да го следи Заев, или сосема да го игнорира?

by Фокус 12:41
12:41

Заев ич не треба да се нервира што го прислушуваат ако навистина го прислушуваат – тоа значи дека е на добар пат, штом власта почнала да се плаши од него.

Ако не го прислушуваат, тоа е лош знак – дека не го есапат за битен фактор и дека, и покрај сите негови напори, лидерот на опозицијата уште многу години ќе си остане токму тоа, имено лидер на – опозицијата!

- Advertisements -

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”