Сервилност без достоинство

by fokus

Реагираат на говор на омраза, како сега со исвиркувањето на бугарската химна на фудбалскиот натпревар во Скопје, ама чудно е што многу такви брљотки не регистрираат во Бугарија.

Или таму само говор од љубов кон Македонија и Македонците фрчи. Но, за тоа, слика има, тон нема… од нашите, де!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК