Секоја техничка влада ќе биде грујовистичка!

by fokus 13:09
13:09

Ако не се променат состојбите во владата и ако не се блокира нејзиното негативно зрачење во државата, сеедно што ѝ рекле четворицата лидери на госпоѓа Нуланд; работите ќе си одат како досега, а кризата ќе се продлабочува.

Е па затоа не е толку важно што тие ѝ рекле, туку многу е поважно што Нуланд им рекла ним.

- Advertisements -

Денес за тоа не можеме да даваме оценки, но наскоро ќе се отворат работите.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”