Сѐ додека ние не кажеме дека е доста, тие ќе мислат дека сакаме уште!

by fokus 13:37
13:37

Во Македонија, веќе 25 години, само партиите испраќаат пораки во вид на пробни балони, да видат со својот сѐ поголем безобразлук, аздисаност и нааканост до каде може да одат и до каде народот ќе толерира, без самиот да се разбуди и да испрати возвратна порака, која би требало да гласи: доста беше!

Сѐ додека не им кажеме на партиите дека беше доста, тие ќе мислат дека малку ни било и дека сакаме уште.

- Advertisements -

Па, сакаме ли уште?

Малку ли ни беше?

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”