Режимите паѓаат кога ќе останат без пари

by fokus 14:26
14:26

Опозицијата треба за многу работи чесно и отворено да им се обрати  на гласачите и да им помогне да сфатат во каква каша сме.

Се разбира, ако има разбирачка, ако тоа допре до нив. Ако не, тогаш што ќе им е власта? За да ги плукаат и по некој месец да се откажат од нив преку масовни демонстрации, штрајкови и насилство!

- Advertisements -

Нека си го остават тогаш ВМРО-ДПМНЕ да си остане, да си го искрка бесот на народот и да се доискине.

Па, кога ќе помине тој погром,  сите во акција за „обнова, електрификација и индустријализација на земјата“, како по војната!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”