Растурикуќи

by fokus

Време е (и редно е) од толку многу министри и вработени во Владата на РС Македонија, да се определи барем еден човек или сектор што ќе биде задолжен да направи евиденција во какви и во кои сѐ проекти се вложуваат парите на граѓаните, колку е договорената и крајната цена на нивното чинење, динамиката на нивната реализација итн.

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК