Признанија за мојата грешност!

by fokus 13:38
13:38

Во 2006 се залагав за генерален реизбор на судиите, ама откако видов дека Грујчо ги реизбра по „тефтерчето на Горде“, сега се плашам да ја поддржам оваа идеја на Заев.

Уште пред две децении предлагав обвинителот да го избира опозицијата, а сега се ежам од помислата груевци да имаат таква чест.

- Advertisements -

Сакам повторно да се заложам за лустрација на соработниците на режимот, груевизмот сега, ама се сетив како „началникот“ ми го смести

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”