Предизборниот дискурс: циркус или циклус?

by fokus 14:54
14:54

ДПМНЕ и ДУИ сега се како некоја фудбалска екипа, која е свесна за своите недостатоци и слабости, но решава дека е добра стратегија за „дојам“ да ја почне утакмицата со офанзивна игра.

А тоа многу кратко трае.

- Advertisements -

Некогаш завршува дури и пред да го примат првиот гол.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”