Последните сништа на силеџијата

by Фокус 12:29
12:29

Со сите потези што очајнички ги влече Груевски, само се обидува да го зголеми влогот за финалниот пазар што си го замислува за својата амнестија.

Демек, што повеќе сила покажува, толку повеќе страв в коски ќе втера и потоа ќе се пазари. Но законите во политиката не се исти со физичките закони. Се што прави насила, му се враќа по тимбата.

- Advertisements -

Деновите и неделите што идат го чекаат судбоносни одлуки. Подобро е да прифати каков било договор – зашто секој следен договор ќе биде само полош и со потрагични последици

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”