Пет лекции за Македонија од турскиот пишман пуч

by fokus 12:04
12:04

КОГА РАЈАТА МУ РЕЧЕ НА АСКЕРОТ – СИКТЕР

Од оние половина милион гласачи кои во 2002 го донесоа Бранко на власт, повеќе од половина му свртеа грб на СДСМ во 2006 и го донесоа Грујо на власт. Тие луѓе утре и на Грујо можат да му свртат грб. А можеби и нема. Рајата има чуден табиет. За да те направи шеф, мораш да ѝ бидеш по ќеф. Ако не ѝ го правиш меракот, ќе ти каже сиктер. А тоа, знаеме што навистина значи.

- Advertisements -

Пишува: Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”