Пешевски прв запеа, а кој прв ќе „пропее“!?

by Фокус 17:00
17:00

Видовме дека откако сефте заѕвони гласот на Владимир Пешевски во 14-та бомба, тој премиерно запеа на дпмневскиот собир во Штип.

И тоа не пееше за пари и за провизија, туку дека „едно име имаме“. Ете, тој прв запеа, ама поентата е во тоа кој прв од министрите ќе „пропее“.

- Advertisements -

Ама сега да пропее за зулумите корупциски, а не потоа кога ќе нема избор. Зашто ние ќе ги плаќаме нивните палавости.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”