Оптимизирана колумна!

by fokus 23:04
23:04

Слабост ли е да се почитува закон? Слабост ли е, ако се рече „грешка е, декан и продекан не смеат да се во Извршниот, се крши Законот за високо образование“.

Во старт, четворица професори од СДСМ покажуваат непочитување на Закон донесен во 2018 година од СДСМ.

- Advertisements -

По ваков старт, јасно е на каде оди владата, како што би рекле во „мое маало“ – влече накај Заев

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК