Опозицијата во изборите била под ПИМ мерки!

by fokus 13:50
13:50

Кредибилен извор ни „свирна“ дека сите носители на изборните листи на СДСМ биле за време на кампањата под ПИМ мерки!

Супер скандал, ама во ИДИОТИЗМОТ наш, тоа изгледа нормално.

- Advertisements -

Така фамилијата ни дава на знаење дека – сака нѐ слуша незаконски, сака нѐ демне „согласно законот“ – со параф од сваровски злосторници со натнати тоги

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”